Zorg voor Tekst

Zorg voor Tekst – Schrijft graag jouw teksten

Het schrijven van  een nota voor de raad van bestuur, een websitetekst voor je patiënten of een interne nieuwsbrief voor collega’s; het belangrijkste is dat de doelgroep jouw boodschap begrijpt. Jouw boodschap moeten jouw woorden zijn. Maar deze woorden moeten wel op zo’n manier zijn opgeschreven dat jouw doelgroep ze meteen oppakt. Heb je daarbij hulp nodig? Zorg voor Online helpt je graag om jouw teksten te (her)schrijven en daarmee nog beter af te stemmen op jouw doelgroep.

Ik vind het heerlijk om te schrijven met, voor en over de gezondheidszorg en het sociaal domein. Als tekstschrijver heb ik jarenlange ervaring in het (her)schrijven en editen van pittige beleidsteksten, strategische visiedocumenten en wervende jaarverslagen. Maar ik heb ook ruime ervaring in het schrijven voor laaggeletterde patiënten en cliënten, mensen voor wie je website of folder juist heel laagdrempelig geschreven moet worden.

Op mijn blogs & artikelen-pagina vind je mijn meest recente stukken of kijk bij mijn portfolio voor eerder projecten van mijn hand.

Wat kan ik als tekstschrijver bijvoorbeeld voor je betekenen?

– opstellen van beleidsnota’s voor raden van bestuur;
– uitwerken van een visie op bijvoorbeeld online zorg;
– opzetten van verbeter-, verander- of innovatieagenda’s;
– ontwerpen en uitvoeren van (digtale) klantreizen;
– neerzetten van pakkende jaarverslagen;
– schrijven van gastblogs of artikelen;
– verhalen uitwerken met behulp van storytelling-technieken;
– hertalen van websites en folders in eenvoudige taal;
– ontwikkelen en uitvoeren van interne communicatietrajecten.