Wat kan ik voor je doen?

Wil jij ook aan de slag met het invoeren of verbeteren van je online dienstverlening? Denk je ook wel eens, nou heb ik zo’n online mogelijkheid, maar hoe zorg ik er nou voor dat het ook gebruikt wordt? Weet je niet waar je moet beginnen? Laat mij je helpen!

Twee dingen worden vaak vergeten als een zorgverlener aan de slag gaat met online diensten:

1. het kiezen van een middel die past bij de zorgverlener èn de patiënt of cliënt;

2. aandacht voor implementatie.

In mijn aanpak neem ik deze elementen altijd mee. Voor het slagen van een succesvolle online dienstverlening in de gezondheidszorg kun je niet zonder.

Zorg voor Online – voorafgaand aan de zorg

Ik kan je helpen bij het voortraject: zorg voor online vooraf. Hierbij kijk ik hoe we de toegankelijkheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van je praktijk of organisatie kunnen vergroten via de inzet van online diensten (bijvoorbeeld online afspraken maken, marketing voor nieuwe patiënten of het maken van een Facebook-pagina voor je praktijk).

Zorg voor Online – tijdens de zorg

Ik kan je helpen bij het opzetten of verbeteren van online consulten: zorg voor online tijdens de zorg.  Hierbij kijk ik hoe we de keuzevrijheid voor jouw patiënten, de toegankelijkheid en de betrokkenheid naar de patiënten toe kunnen vergroten via de inzet van online consulten (bijvoorbeeld beeldbellen, video-consult, e-consult).

Zorg voor Tekst & Communicatie

Tot slot kan ik je helpen bij met teksten in de zorg: zorg voor tekst. Hierbij kijk ik naar jouw specifieke communicatie- en tekstvragen en help ik je om je teksten te (her)schrijven op zo’n manier dat jouw publiek ze het beste begrijpt.