Over Zorg voor Online

Zorg voor Online werkt met jou aan

  • het zorgen voor een online zorgaanbod voor jouw zorgpraktijk of zorgorganisatie ;
  • het goed zorgen voor jouw online borgaanbod. Dat betekent niet alleen online zetten, maar ook aandacht voor implementatie;
  • hulp bij zorgen over je online zorgaanbod;
  • het zorgen voor jouw (online) teksten.

Zorg voor Online

Zorg voor Online is het communicatieadvies- en tekstbureau van Sanne Elbrink.  Ik help onder meer zorgverleners (huisartsen, tandartsen, apothekers en fysiotherapeuten), organisaties in de gezondheidszorg en het sociaal domein om hun online dienstverlening in te voeren of te verbeteren. Daarnaast ben ik als tekstschrijver actief en ik schrijf het liefste teksten met een link naar de gezondheidszorg, over de zorg of voor de zorg (zie ook mijn blogs). Ik hou niet van standaardiseren en standaardoplossingen, omdat elke vraag uniek is en dus ook om een unieke aanpak vraagt. Zonder daarbij overigens het wiel opnieuw uit te vinden. Ik maak daarom altijd een plan van aanpak op maat  en geef speciale aandacht  aan de implementatie.

Zorg voor Online gelooft in beter bereikbare zorg en meer keuzevrijheid  voor patiënten en cliënten door beter gebruik te maken van de online mogelijkheden die er zijn. Zorg voor Online gelooft dat dit zorgverleners meer oplevert dan dat het kost. Geloof jij dat ook? Dan kom ik graag met jou in contact!

Practice what you preach!

Dus Zorg voor Online is online bereikbaar. Ik kom niet aan je bureau zitten of bij je spreekkamer binnen, maar natuurlijk krijg je me wel online te zien. Ik ben bereikbaar via e-mail, Skype, FaceTime, WhatsApp, Telegram, LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter of met welk medium jij ook graag werkt.