Ondersteuning E-consult

Wil je naast de checklist implementatie e-consult (klik op link om gratis aan te vragen) extra ondersteuning voor het invoeren van het e-consult, dan kan Zorg voor Online je helpen. Ik bied in elk geval het volgende vaste aanbod bij het implementeren van het E-consult aan:

Implementatie hulplijn

Heb je behoefte om te overleggen of je in de juiste richting denkt, of je wel de juiste stappen neemt? Of loop je juist tegen specifieke dingen aan in je praktijk waar je een oplossing voor zoekt. Wellicht in de Implementatie hulplijn dan iets voor jou. Ik denk met je mee wat er voor jouw praktijk nodig is om het e-consult  onder de aandacht te brengen en patiënten te motiveren het e-consult uit te proberen. Korte en praktische hulp, toegespitst op jouw praktijk en makkelijk vanachter je bureau per telefoon, FaceTime of Skype.

E-consult teksten

Wil je ondersteuning bij de teksten op bijvoorbeeld je website over het e-consult? Wil je graag een flyer op maat voor jouw praktijk? Dan is wellicht de ondersteuning E-consult teksten wat voor jou. Je krijgt teksten die passen bij de doelgroep die jij wil bereiken met e-consult en die hen over de streep trekken èn hen helpen het e-consult te gaan gebruiken  Je kiest zelf welke teksten je nodig hebt en na een kort telefonisch contact ontvang je de teksten van jouw keuze digitaal, zodat je ze meteen kan gebruiken.

Heb je op een andere manier hulp nodig bij het e-consult? Neem dan vooral even contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.